The science of nutrition: treatise upon the science of nutrition

The science of nutrition: treatise upon the science of nutrition

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Atkinson, Edward 1827-1905
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Boston 1896.
Materias:
Colección:Banco de datos
Acervo:Biblioteca Pública Central del Estado de Durango. Lic. José Ignacio Gallegos Caballero. Colección General
Descripción Física:246 p., [5] , [4] h. il. 4°
Tema general:Medicina
Notas:Portada con pleca. Incluye ilustraciones. Encuadernación en keratol. Sello en tinta de la Biblioteca Pública del Estado de Durango
LEADER 01260nam a22001810004500
035 |a 774 
041 0 |a eng 
100 1 |a Atkinson, Edward  |d 1827-1905 
245 1 0 |a The science of nutrition: treatise upon the science of nutrition  |c by Edward Atkinson, LL. D. PH. D. The aladdin oven invented by Edward Atkinson. What in is. What it does. How it does it. Dietaries carefully computed under the direction of Mrs. Ellen H. Richards. Tests of the slow methods of cooking in the aladdin oven, by Mrs. Mary H. Abel and Miss Maria Daniell, with instructions and recipes. Nutritive values of food materials collated from the writing of prof W. O. Atwater. Appendix letters and reports. Tenth thousand 
260 |a Boston  |b Damrell & Upham, the old Torner bookstore  |c 1896. 
300 |a 246 p., [5] , [4] h.  |b il.  |c 4° 
500 |a Portada con pleca. Incluye ilustraciones. Encuadernación en keratol. Sello en tinta de la Biblioteca Pública del Estado de Durango 
504 |a Índice general de contenido y catálogo de publicaciones en venta de la casa impresora 
650 1 0 |a Medicina 
949 |a CG. 6801 
942 |c DURANGEN 
943 |g Biblioteca Pública Central del Estado de Durango. Lic. José Ignacio Gallegos Caballero. Colección General 
999 |c 1076578  |d 1076578