The Library of entertaining knowledge, vegetable substances: materials of manufactures
Formato: | Libro |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
London : Charles knight, 22, Ludgate street, and 13, Pall-Mall East ; Longman, Rees, Orme, Brown, & Green, Paternoster-Row; diver & Boyd, Edinburgh; Paterson & Rutherglen (successors to Atkinson & Co.) and Robertson, Glasgow; Wakeman ; Dublin : Willmer and Smit ; Liverpool : Baines and Newsome, leeds; and Jackson, New York, 1833.
|
Materias: | |
Colección: | Banco de datos |
Acervo: | Fondo Bibliográfico Antiguo del Archivo Municipal de Orizaba |
Descripción Física: | XII, 454 p. : il. ; 8° |
Tema general: | Química |
Notas: | Portada tipográfica con pleca en grabado xilográfico. Título de la anteportada: published under the superintendence of the Society for the diffusion of useful knowledge. The library of entertaining knowledge vegetable substances: materials of manufactures. Texto a renglón seguido con paginación en números arábigos y notas a pie de página. Propiedad Intelectual: London: Printed by William Clowes, Duke street, Lambeth. Incluye ilustraciones en grabado xilográfico. Falta encuadernación. Sello en tinta del Archivo Municipal de Orizaba, Veracruz. Daños en la encuadernación, hojas desprendidas |
Ejemplares similares
-
A systematic handbook of volumetric analysis, or, The quantitative estimation of chemical substance by measure, applied to liquids, solids, and gases. Adapted to the requirements of pure chemical research, pathological chemistry, pharmacy, metallurgy, manufacturing chemistry, photography, etc., and for the valuation of substances used in commerce agriculture, and the arts
por: Sutlon, Francis -
Les substances alimentaires etudiées au microscope
por: MACE, E -
Marxism and materialism : a study in marxist theory of knowledge / David Hillel Ruben
por: Hillel, Ruben David -
Histoire des falsifications des substances alimentaires et médicamenteuses précédée d'une instruction élémentaire sur l'analyse / par Hureaux
por: Hureaux -
Chimie organique appliquée a la physiologie et a la medecine : contenant l'analyse des substances animales et végétales
por: Gmelin, Léopold 1788-1853