The complete practical brewer; or, Plain, accurate, and thorough instructions in the art of brewing ale, beer, and porter; including the process of making bavarian beer; also, all the Small beers, such as root-beer, ginger-pop, sarsaparilla-beer, mead, spruce-beer, etc. etc. Adapted to the use of public brewers, and private families, or those who may wish to brew on a Small scale. With numerous illustrations / by M. L. Byrn, M.D. graduate of the University of the city of New York; author of "Detection of fraud and protection of health," etc. etc.
Autor principal: | |
---|---|
Formato: | Libro |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Philadelphia : Henry Carey Baird, Industrial publisher, No. 406 Walnut street, 1871.
|
Materias: | |
Colección: | Banco de datos |
Acervo: | Universidad Autónoma Benito Juárez de Oaxaca. Biblioteca Francisco de Burgoa. Colección histórica |
Descripción Física: | 199, 24 p. : il. ; 19 cm. |
Tema general: | Industria |
Notas: | Portada tipográfica. Texto a renglón seguido con paginación en números arábigos, cornisas y signaturas. Incluye ilustraciones. Encuadernación en keratol. Sello en tinta de los libros cedidos por Matias Romero al Instituto de Ciencias y Artes de Oaxaca |
Notas: | Portada tipográfica. Texto a renglón seguido con paginación en números arábigos, cornisas y signaturas. Incluye ilustraciones. Encuadernación en keratol. Sello en tinta de los libros cedidos por Matias Romero al Instituto de Ciencias y Artes de Oaxaca |
---|---|
Descripción Física: | 199, 24 p. : il. ; 19 cm. |
Bibliografía: | Al principio de la obra está el índice de contenido Al final de la obra está el catálogo de publicaciones en venta de la casa impresora |