Sheep, swine, and poultry; embracing the history and varieties of each: the best modes of breeding: their feeding and management; together with the diseases to which they are respectively subject, and the appropriate remedies for each / by Robert Jennings, V. S. professor of pathology and operative surgery in the veterinary college of Philadelphia; late professor of veterinary medicine in the agricultural college of Ohio; secretary of the American Veterinary Association of Philadelphia; author of "the horse and bis diseases," "cattle and their diseases," etc., etc. With numerous illustrations
| Autor principal: | |
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| Formato: | Libro |
| Lenguaje: | English |
| Publicado: |
Philadelphia : John E. Potter and company, N° 617 Sansom street, 19--
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| Materias: | |
| Colección: | Banco de datos |
| Acervo: | Universidad Autónoma Benito Juárez de Oaxaca. Biblioteca Francisco de Burgoa. Colección histórica |
| Descripción Física: | 248, 170, 6 p. : il. ; 18.5 cm. |
| Tema general: | Zoología |
| Notas: | Portada tipográfica con viñeta. Texto a renglón seguido con paginación en números arábigos, cornisas y signaturas. Incluye ilustraciones. Encuadernación en keratol. Sello en tinta de la Biblioteca Pública del Estado de Oaxaca, Oax. |
| Notas: | Portada tipográfica con viñeta. Texto a renglón seguido con paginación en números arábigos, cornisas y signaturas. Incluye ilustraciones. Encuadernación en keratol. Sello en tinta de la Biblioteca Pública del Estado de Oaxaca, Oax. |
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| Descripción Física: | 248, 170, 6 p. : il. ; 18.5 cm. |
| Bibliografía: | Al principio de la obra están el índice de contenido y el índice de ilustraciones Al final de la obra está el catálogo de publicaciones en venta de la casa impresora |