Sheep, swine, and poultry; embracing the history and varieties of each: the best modes of breeding: their feeding and management; together with the diseases to which they are respectively subject, and the appropriate remedies for each / by Robert Jennings, V. S. professor of pathology and operative surgery in the veterinary college of Philadelphia; late professor of veterinary medicine in the agricultural college of Ohio; secretary of the American Veterinary Association of Philadelphia; author of "the horse and bis diseases," "cattle and their diseases," etc., etc. With numerous illustrations
Autor principal: | |
---|---|
Formato: | Libro |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Philadelphia : John E. Potter and company, N° 617 Sansom street, 19--
|
Materias: | |
Colección: | Banco de datos |
Acervo: | Universidad Autónoma Benito Juárez de Oaxaca. Biblioteca Francisco de Burgoa. Colección histórica |
Descripción Física: | 248, 170, 6 p. : il. ; 18.5 cm. |
Tema general: | Zoología |
Notas: | Portada tipográfica con viñeta. Texto a renglón seguido con paginación en números arábigos, cornisas y signaturas. Incluye ilustraciones. Encuadernación en keratol. Sello en tinta de la Biblioteca Pública del Estado de Oaxaca, Oax. |
Notas: | Portada tipográfica con viñeta. Texto a renglón seguido con paginación en números arábigos, cornisas y signaturas. Incluye ilustraciones. Encuadernación en keratol. Sello en tinta de la Biblioteca Pública del Estado de Oaxaca, Oax. |
---|---|
Descripción Física: | 248, 170, 6 p. : il. ; 18.5 cm. |
Bibliografía: | Al principio de la obra están el índice de contenido y el índice de ilustraciones Al final de la obra está el catálogo de publicaciones en venta de la casa impresora |