Experimental researches on the food of animals, and the fattening of cattle. With remarks on the food of man. Based upon experiments undertaken by order of the British Government / by Robert Dundas Thomson, M. D. lecturer on practical chemistry, University of Glasgow

Experimental researches on the food of animals, and the fattening of cattle. With remarks on the food of man. Based upon experiments undertaken by order of the British Government / by Robert Dundas Thomson, M. D. lecturer on practical chemistry, University of Glasgow

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Thomson, Robert Dundas, 1810-1864
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: New York : Orange Judd, 41 Park row, Agricultural book publisher, 1865.
Edición:From the last London edition
Materias:
Colección:Banco de datos
Acervo:Universidad Autónoma Benito Juárez de Oaxaca. Biblioteca Francisco de Burgoa. Colección histórica
Descripción Física:172 p. ; 18 cm.
Tema general:Química
Notas:Portada tipográfica. Texto a renglón seguido con paginación en números arábigos, notas a pie de página, cornisas y signaturas. Incluye un diagrama al principio de la obra. Encuadernación en keratol. Sello en tinta de la Biblioteca Pública del Estado de Oaxaca, Oax. Daños por polilla