A treatise on the art of boiling sugar, crystallizing, lozenge-making, comfits, gum goods, and other processes for confectionery, etc. Which are explained, in an easy and familiar manner, the various methods of manucaturing every description of eaw and refined sugar goods, as sold by the trade, confectiones, and others / by Henry Weatherley, inventor of the currant dessing machine, confectiones machines, etc., awarded two medals and a certificate of "honorable mention" at the great exhibition, 1851
Autor principal: | |
---|---|
Formato: | Libro |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Philadelphia : Henry Carey Baird, Industrial publisher, 406 Walnut street, 1869.
|
Materias: | |
Colección: | Banco de datos |
Acervo: | Universidad Autónoma Benito Juárez de Oaxaca. Biblioteca Francisco de Burgoa. Colección histórica |
Descripción Física: | 131, 24 p. ; 19 cm. |
Tema general: | Industria |
Notas: | Portada tipográfica con pleca. Texto a renglón seguido con paginación en números arábigos, cornisas y signaturas. Encuadernación en keratol. Sello en tinta de los libros cedidos por Matias Romero al Instituto de Ciencias y Artes de Oaxaca |
Notas: | Portada tipográfica con pleca. Texto a renglón seguido con paginación en números arábigos, cornisas y signaturas. Encuadernación en keratol. Sello en tinta de los libros cedidos por Matias Romero al Instituto de Ciencias y Artes de Oaxaca |
---|---|
Descripción Física: | 131, 24 p. ; 19 cm. |
Bibliografía: | Al principio de la obra está el índice de contenido Al final de la obra está el catálogo de publicaciones en venta de la casa impresora |